Contact

Brochure aanvragen

Holonite, specialist in composietsteen

Ga meteen naar de downloadpagina

Holonite produceert en distribueert kwalitatief hoogwaardige en duurzame gevel- en afbouw elementen van composietsteen zoals: raam- en deurkaders, raam- en deurdorpels, vensterbanken, muurafdekkers, gevelplinten, spekbanden, traptreden etc,.Wat u ook zoekt of hoe u het ook bedenkt wij kunnen het maken!

Door de jarenlange ervaring als producent van standaard en op maat gemaakte gevel- en afbouwelementen hebben wij binnen Holonite de nodige kennis opgebouwd om u, indien gewenst, te voorzien van een passend advies omtrent uw project. Wij denken dan ook graag met u mee. Keer op keer verleggen wij onze grenzen en verfijnen onze expertise door het op maat creëren van eigentijdse gevelelementen en daarmee voorzien we elk gebouw, in samenwerking met onze doelgroepen, van een eigen identiteit.

Meer over Holonite

Sinds 1969 is Holonite dé naam op het gebied van composietsteen in Nederland. Als producent en distributeur van o.a. dorpels, vensterbanken, raamdorpels en muurafdekkers vervaardigd uit composietsteen heeft Holonite, binnen de bouw, met haar gevel- en afbouwproducten en, binnen de kozijnindustrie, met haar diverse dorpelsystemen een leidende positie verworven. Naast composietstenen dorpelsystemen bieden wij ook vezelversterkte composiet dorpelsystemen aan.

Holonite bedient met haar gevel- en afbouwproducten voornamelijk de Nederlandse, Belgische en Duitse nieuwbouw- en renovatiemarkt. Dit met standaard en op maat gemaakte producten, van architect tot aannemer en van woningbouwcoöperatie tot indirect de particulier via een selectie bouwmaterialenhandelaren. Met de productgroep laagreliëfdorpels richt Holonite zich op de kozijnindustrie (hout, aluminium en kunststof).

Download hier de brochure

Holonite heeft een aantal kwalitatief hoogwaardige bouwproducten geïntroduceerd. In het kader van duurzame productontwikkeling zijn een aantal weloverwogen keuzes gemaakt en dat heeft geresulteerd in o.a. biobased producten. Biobased producten kunnen op aanvraag geproduceerd worden. Lees hier alles over in onze brochure. Vul uw informatie in, en download direct de brochure Gevel- en Afbouwelementen.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)