Contact

Gevelplinten

Gevelplinten

Bij toepassing van buitengevelisolatie vormt de gevelplint de perfecte technische en esthetische afwerking van de voet van het gebouw. Holonite biedt zowel geïsoleerde- als ongeïsoleerde gevelplinten aan. De gevelplinten zijn leverbaar in standaard lengtes van één meter en in verschillende standaard hoogtematen. Door de eenvoudige bewerkbaarheid van de 20 millimeter dikke panelen kunnen eventuele paselementen makkelijk op maat worden gezaagd. Gevelplinten van Holonite sluiten exact op elkaar aan en het voordeel hiervan is dat afkitten overbodig is.

Gevelplinten van Holonite

Gevelplinten van Holonite zijn van composiet en beschermen gebouwen tegen vocht en vuil. Het is een kwalitatief hoogwaardig product wat woningen en gebouwen zowel functioneel als esthetisch opwaardeert. Naast bescherming benadrukken gevelplinten de uniciteit van het gebouw en voorzien ze het van karakter en een luxueuze uitstraling. Onze ongeïsoleerde en geïsoleerde gevelplinten zijn standaard verkrijgbaar in verschillende afmetingen maar zijn ook volledig op maat te bestellen.

Geïsoleerde gevelplint

De normen omtrent isolatie van woningen en gebouwen worden steeds strenger. Naast buitengevelisolatie is extra bescherming van de voet van een gebouw noodzakelijk. Geïsoleerde gevelplinten bieden in deze situatie de oplossing. Ze zijn kant en klaar, eenvoudig te monteren en hoeven niet te worden afgekit. De gevelplinten van Holonite zijn zowel geschikt voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Geïsoleerde gevelplinten zijn voorzien van EPS of XPS isolatie. In overleg en indien technisch mogelijk kunnen andere isolatiematerialen worden toegepast.

Productoverzicht

Documentatie downloaden

Heeft u richtlijnen nodig voor het correct be- en verwerken/monteren van onze producten? Bekijk dan onze downloads.

Bekijk de documentatie

Download het bestelformulier

Producten bestellen? Dat kan verstuur ons uw bestelling en wij contacten u zo snel mogelijk.

Bestelwijze Gevel- & afbouw elementen