Contact

Spuwers

Spuwers

Een goede afwatering met spuwers van Holonite

Holonite heeft een standaard type spuwer voor een goede afwatering van regenwater via de gevel naar de grond. Toepassing van een spuwer voorkomt dat regenwater langs de gevel zijn weg naar beneden vindt. Spuwers zijn standaard voorzien van een waterhol. Deze opening aan de onderzijde van de spuwer zorgt voor een gegarandeerd goede afwatering.

Typen spuwers van Holonite

Holonite heeft een standaard type spuwer voor een goede afwatering van regenwater via de gevel naar de grond. Voor spuwers bieden we met maatwerk meerdere mogelijkheden.

Spuwers van Holonite zijn verkrijgbaar in acht basiskleuren, zes natura kleuren en zeven textuur varianten. De natura kleuren zijn voorzien van lichtelijk aangebrachte krasvorming waarmee een natuurlijke uitstraling wordt gecreëerd. Spuwers in textuur uitvoering zijn gestraald en daarmee zijn ze ruwer.

Voordelen composietstenen spuwers

Spuwers zijn opgebouwd uit een hoogwaardig composiet mengsel. De samenstelling van composietsteen als materiaal en een periodieke reiniging, zoals voorgeschreven in ons onderhoudsvoorschrift voorkomen dat vuil en groene aanslag zich kunnen hechten. Dit maakt onze spuwers zeer onderhoudsvriendelijk en eenvoudig in gebruik.

Productoverzicht

Documentatie downloaden

Heeft u richtlijnen nodig voor het correct be- en verwerken/monteren van onze producten? Bekijk dan onze downloads.

Bekijk de documentatie

Download het bestelformulier

Producten bestellen? Dat kan verstuur ons uw bestelling en wij contacten u zo snel mogelijk.

Bestelwijze Gevel- & afbouw elementen