Contact

Trimax Hybride

Trimax Hybride

Hybride dorpels bieden bescherming tegen het meest kwetsbare deel van het houten raamkozijn. De combinatie van hout en composietsteen vormen een dorpel met thermische onderbreking die koudebruggen voorkomt. Hiermee is een houten raamkozijn met een hybride raamdorpel een uiterst duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing die bovenmatig warmteverlies en hoge energiekosten uitsluit. De hybride dorpelsystemen van Holonite sluiten naadloos aan op houten kozijnen. Ze worden allemaal tevens op specificatie verwerkt en geleverd met afdichtingsmanchetten en bevestigingsschroeven voorzien van passende kozijnpluggen.

Voordelen hybride dorpels

Hybride dorpels kennen diverse voordelen. Zo is het liggende deel van het kozijn duurzaam en wordt houtrot van uw deur- en/of raamkozijn voorkomen dankzij de perfecte aansluiting van de neut ten opzichte van de kozijnstijl. Andere bouwkundige voordelen zijn: industriële montage (tijdens de kozijnfabricage), geen stelwerk en geen voegwerk.

Productoverzicht

Documentatie downloaden

Heeft u richtlijnen nodig voor het correct bewerken, verwerken en/of monteren van onze producten? Bekijk dan onze documentatie.

Bekijk de documentatie

Download het bestelformulier

Producten bestellen? Dat kan verstuur ons uw bestelling en wij contacten u zo snel mogelijk.

Bestelwijze Kozijnindustrie