Contact

Dorpels

Dorpels

Holonite produceert een breed assortiment dorpels voor binnen toepassingen. Zoals standaard vlakke binnendeurdorpels, badceldorpels, schuine dorpels en rolstoeldorpels. Daarnaast kunnen dorpels ook op maat worden gemaakt. Standaard binnendeur- en badceldorpels in kleur Antraciet (7) zijn ook uit voorraad leverbaar bij de professionele bouwmarkt. De standaard dorpels uit de bouwmarkt zijn beschermd met een beschermfolie.

Badceldorpels

Holonite badceldorpels worden speciaal geproduceerd voor toepassing in badkamers en vochtige ruimtes. De badceldorpels markeren niet alleen de overgang tussen verschillende vloerdelen, maar zorgen er ook voor dat vocht andere vertrekken niet bereikt en reduceren tocht en een koude luchtstroom. Badceldorpels zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Hiermee zijn de dorpels volledig aan te passen aan het design van de badkamer.

Binnendeurdorpels

Binnendeurdorpels worden gebruikt om verschillende ruimtes en vloeren van elkaar te scheiden. Ze zijn krasvrij en kleur- en slijtvast en leverbaar in verschillende kleuren en hebben een glad, strak en modern design.

Rolstoeldorpels

Voor het vereenvoudigen van de doorgang voor rollators en rolstoelen zijn er speciale rolstoeldorpels. Door de afgeronde vorm zijn deze drempels zeer gebruiksvriendelijk. Ze zijn geschikt voor toepassingen in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en woningen. Ook rolstoeldorpels zijn leverbaar in verschillende maatvoeringen en kleuren.

Schuine dorpels

Schuine dorpels zijn een goede oplossing als deurdrempel tussen ruimtes met een niveauverschil. De schuine rand maakt het eenvoudig om met rollend materieel de dorpel te passeren.

Schuine dorpels met dam

De schuine dorpel met dam is ontworpen voor een naadloze aansluiting van een dorpel met een raam of deur. Ook deze dorpels zijn geschikt voor de overbrugging van hoogteverschil tussen twee ruimtes en zijn leverbaar in verschillende maatvoeringen en kleuren.

Productoverzicht

Documentatie downloaden

Heeft u richtlijnen nodig voor het correct be- en verwerken/monteren van onze producten? Bekijk dan onze downloads.

Bekijk de documentatie

Download het bestelformulier

Producten bestellen? Dat kan verstuur ons uw bestelling en wij contacten u zo snel mogelijk.

Bestelwijze Gevel- & afbouw elementen