Contact

Lateibekleding

Lateibekleding

Lateibekleding is uitermate geschikt om de spouw in de muur rondom het raam netjes af te dichten. Hiermee vormt het een sluitstuk van een kader en maakt het een kader compleet. Holonite heeft verschillende vormen van lateibekleding, zoals vlakke lateien, L-type lateien en losse elementen. Lateien zijn voornamelijk esthetisch maar worden ook functioneel toegepast omdat ze geleverd kunnen worden met een waterhol. Deze opening aan de onderzijde van de latei zorgt voor een goede afwatering en voorkomt dat water schade aanricht aan de gevel.

Lateibekleding in het kader

Lateibekleding vormt samen met dagkantbekleding en raamdorpels het kader. De lateibekleding wordt in vorm, afmeting en kleur aangepast aan de bijbehorende raamdorpels en dagkanten zodat er één compleet kader ontstaat.

Verschillende soorten lateibekleding

Lateibekleding is standaard verkrijgbaar in vlakke lateien, L-type lateien en losse elementen. Voor iedere gevel is er passende lateibekleding te vinden dankzij het ruime assortiment van kleuren en texturen, de diverse typen en verschillende maatvoeringen.

Productoverzicht

Documentatie downloaden

Heeft u richtlijnen nodig voor het correct be- en verwerken/monteren van onze producten? Bekijk dan onze downloads.

Bekijk de documentatie

Download het bestelformulier

Producten bestellen? Dat kan verstuur ons uw bestelling en wij contacten u zo snel mogelijk.

Bestelwijze Gevel- & afbouw elementen