Contact

Trimax laagreliëfdorpels

Trimax laagreliëfdorpels

Vervaardigd uit hoogwaardig vezelversterkt composiet met uniek 3-kamerprofiel

Als uitbreiding op ons bestaande assortiment composietstenen dorpels zijn er nu ook Trimax dorpels. Trimax dorpels zijn vervaardigd uit vezelversterkt composiet en zijn ontworpen met een uniek 3-kamerprofiel uitgevoerd in een strak design. De drie kamers bezitten een stevige wanddikte en zorgen voor een optimale krachtverdeling bij belasting van de dorpel. De dorpels zijn hiermee bestand tegen een hoge druksterkte en zijn daardoor bovengemiddeld sterk.

Uitstekende isolerende eigenschappen dankzij 3-kamerprofiel

Naast een sterke dorpel draagt het 3- kamerprofiel ook bij aan een dorpel met uitstekende isolerende eigenschappen. De met stilstaande lucht gevulde kamers vormen een goede isolator en maken de dorpels tegelijkertijd extreem licht. Volledig naar wens van de klant kunnen de kamers ook gevuld worden met isolatieschuim voor een goede afwerking van de kopkanten.

Snel en eenvoudig toepasbaar

Trimax dorpels zijn voorzien van Holonite neuten en worden bevestigd met het beproefde Holonite bevestigingssysteem (pluggen, schroeven en manchetten). Een ander belangrijk voordeel is dat Trimax dorpels één op één uitwisselbaar zijn met Premax® dorpels. De verwerker die bekend is met Premax® dorpels past met hetzelfde gemak Trimax dorpels toe omdat detailleringen en boorpatronen identiek zijn aan die van Premax® dorpels. Trimax dorpels zijn toe te passen onder kozijnstijlen voor binnen- en buitendraaiende deuren, dubbele deuren met espagnoletsluiting en geschikt voor direct beglazen. De afwerking van de dorpels is uitgevoerd met een antracietkleurige coating en de dorpels zijn weersbestendig.

Trimax dorpels zijn leverbaar in de types: BU 67, BU 72, LBI 52 en LBI 57 en DBI 57 in 114 mm breed.

Trimax dorpels zijn niet Cradle to Cradle gecertificeerd.

 

Productoverzicht

Documentatie downloaden

Heeft u richtlijnen nodig voor het correct bewerken, verwerken en/of monteren van onze producten? Bekijk dan onze documentatie.

Bekijk de documentatie

Download het bestelformulier

Producten bestellen? Dat kan verstuur ons uw bestelling en wij contacten u zo snel mogelijk.

Bestelwijze Kozijnindustrie