Contact

Trimax Hybride

Trimax Hybride

Hybride dorpels bieden bescherming tegen het meest kwetsbare deel van het houten raamkozijn. De combinatie van hout en composietsteen vormen een dorpel met thermische onderbreking die koudebruggen voorkomt. Hiermee is een houten raamkozijn met een hybride raamdorpel een uiterst duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing die bovenmatig warmteverlies en hoge energiekosten uitsluit. De hybride dorpelsystemen van Holonite sluiten naadloos aan op houten kozijnen. Ze worden allemaal tevens op specificatie verwerkt en geleverd met afdichtingsmanchetten en bevestigingsschroeven voorzien van passende kozijnpluggen.

Hybride dorpels+

Het gehele assortiment hybride dorpels is tevens in een lichtgewicht versie (Hybride dorpels +) beschikbaar. Deze lichtgewicht dorpels zijn alleen in de kleur Zwart (107) leverbaar. Door de gewichtsbesparing zijn deze dorpels sneller en eenvoudiger te monteren.

Voordelen hybride dorpels

Hybride dorpels kennen diverse voordelen. Zo is het liggende deel van het kozijn duurzaam en wordt houtrot van uw deur- en/of raamkozijn voorkomen dankzij de perfecte aansluiting van de neut ten opzichte van de kozijnstijl. Andere bouwkundige voordelen zijn: industriële montage (tijdens de kozijnfabricage), geen stelwerk en geen voegwerk.

Kleuren, texturen en afmetingen

De hybride dorpels van Holonite zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. In verschillende kleuren, texturen en afmetingen. Er is keuze uit 11 verschillende basiskleuren, zes kleuren met een natuurlijke look en zeven kleuren met textuur. Daarnaast zijn ze te verkrijgen geheel naar kleur en maatvoering van het project.

Productoverzicht

Documentatie downloaden

Heeft u richtlijnen nodig voor het correct bewerken, verwerken en/of monteren van onze producten? Bekijk dan onze documentatie.

Bekijk de documentatie

Download het bestelformulier

Producten bestellen? Dat kan verstuur ons uw bestelling en wij contacten u zo snel mogelijk.

Bestelwijze Kozijnindustrie