Gepubliceerd op: 31 augustus 2016

Bezoek ons op Archi Top Event – 29 & 30 september

Op 29 en 30 september staan wij voor u klaar tijdens Archi Top Event in de Waagnatie te Antwerpen op stand B21 en B22!

Dit tweejaarlijkse Archi Top Event  is een must voor elke architect, interieurarchitect en andere bouwbeslisser. U vindt er niet alleen onze stand, maar ook 100 infostanden van alle belangrijke producenten in de bouw- en interieurwereld. Samen presenteren wij u alle bouwnieuwigheden in primeur. Plus Point Marketing zorgt voor een kwaliteitsvolle beursaanwezigheid van de producenten en hun tentoongestelde producten.

Naast de infostanden is er ieder half uur ook een gastspreker die een actueel bouwthema bespreekt. Verder is er nog een unieke popart-expo met een 350-tal werken van verschillende internationale popart- kunstenaars. Allemaal zeker de moeite waard en bovendien worden de werken van de laureaten van de architectuur-fotowedstrijd Archifocus tentoongesteld.

Tijdens de vakbeurs kunt u continu genieten van gratis catering van drank en hapjes. En op donderdagavond is er een heuse Archi Top Party met DJ met ook meerdere drank- en eetstanden. Als bezoeker bent u hier gratis welkom!

De volledige organisatie van het Archi Top Event is in handen van Plus Point Marketing, al 30 jaar dé specialist van architectenbezoeken.

www.architop.be

Registreer u nu alvast gratis!