Contact

Nieuws Holonite exposeert met duurzame producten op Gevel 2016

Gepubliceerd op: 25 november 2015

Holonite exposeert met duurzame producten op Gevel 2016

Gedurende 27 t/m 29 januari 2016 staat de Ahoy weer volledig in het teken van de vakbeurs voor ontwerp en engineering van de gebouwschil: GEVEL 2016! Op stand C064 exposeert Holonite met duurzame producten, die Cradle to Cradle gecertificeerd zijn en volledig aansluiten bij de beursthema’s: energieneutrale, duurzame en slimme gebouwen in 2020, biodiversiteit en leefbaarheid. We delen graag met u onze visie en inzichten op 2020 en tonen tegelijkertijd, onder het genot van een drankje, onze innovaties op het gebied van gevel- & afbouwelementen. Kortom, we zijn er klaar voor om samen te werken aan ‘’Future-proof’’ gevels die optimaal presteren en inspireren.

Duurzame, nieuwe, lichtere, isolerende en geoptimaliseerde dorpels

Op onze stand C064 vindt u o.a. een display met verschillende typen laagreliëfdorpels voor houten, kunststof en aluminium kozijnen. Voor deze dorpels hebben we  een aantal productoptimalisaties doorgevoerd. Ook is het assortiment dorpels uitgebreid met enkele nieuwe types. De dorpels in + versie zijn in het kader van duurzaamheid lichter geproduceerd door middel van een vernieuwd mengsel en voorzien van isolerende eigenschappen. In totaliteit hebben we hiermee een gewichtsbesparing van maximaal 60% per dorpel (afhankelijk van het type) gerealiseerd. De Kumax+ dorpels zijn eveneens uit lichter materiaal vervaardigd en beschikken ook over een isolerend vermogen. Bovendien is het gehele design van deze dorpels volledig vernieuwd zodat ze nog nauwkeuriger aansluiten op de kozijnstijl.

Milieuvriendelijke en op maat gemaakte gebogen muurafdekker

Naast een breed assortiment aan standaardmaatvoeringen stemt Holonite gevel- en afbouwelementen af op de maatvoering van het project. Een mooi staaltje maatwerk wat u op onze stand kunt bezichtigen, is een gebogen muurafdekker welke is ontworpen voor het nieuwbouwproject Centrumplan te Aalsmeer. Deze milieuvriendelijke muurafdekker past volledig bij het duurzame karakter van het plan. De onderhoudsarme eigenschappen van Holonite als product gaven dan ook de doorslag bij de materiaalkeuze in dit project.

Raamdorpel met unieke sokkel en kroontje

Een ander mooi voorbeeld van maatwerk op onze stand is de raamdorpel met de sokkel en het kroontje. Dit unieke element is speciaal gemaakt om de koninklijke oorsprong van de Oranjewijk in Veghel te benadrukken. De wijk is herbouwd en de woningen voldoen nu aan de moderne eisen maar de sfeer van de wijk is behouden. Zo is de geschiedenis van de wijk o.a. uitgebeeld in het kroontje en dat beeldmerk komt terug in de details zoals de huisnummerplaatjes, de vlaggendragers en in de sokkeltjes onder de kolomelementen. Met de kroontjes in het Holonite sokkeltje laten we graag aan u zien dat de mogelijkheden met Holonite bijna eindeloos zijn.

 Tot snel op onze stand C064!