Contact

Nieuws Holonite inspireert en pakt groen uit op de Week van de Bouw 2015

Gepubliceerd op: 06 januari 2015

Holonite inspireert en pakt groen uit op de Week van de Bouw 2015

Anders dan anders vindt de BouwBeurs 2015 dit keer plaats tijdens de Week van de Bouw, van maandag 9 tot en met vrijdag 13 februari 2015 in Jaarbeurs Utrecht. De Week van de Bouw wordt tweejaarlijks gehouden en heeft dit jaar de primeur. Vijf dagen lang komen verschillende vakbeurzen zoals Renovatie & transformatie samen met festivals, uitreikingen, presentaties en thematische routes. Handig voor u, want zo heeft u al uw interessegebieden bij elkaar. Als toonaangevende leverancier van gevel- & afbouwelementen voor de bouw mag Holonite vanzelfsprekend niet ontbreken. U vindt ons op de vakbeurs Gevel in hal 4 op stand B070. Daar informeren wij u graag persoonlijk over onze duurzame productinnovaties. Onder het genot van een drankje nodigen wij u uit om een kijkje te nemen in onze inspiratieruimte. We laten u kennis maken met Holonite-producten die alles behalve standaard zijn.

In onze stand: B070 vindt u verschillende gevel- & afbouwelementen waaronder: raamdorpels, muurafdekkers, laagreliëfdorpels en raamkaders. Via onze digitale presentatie kunt u zien hoe we deze producten hebben toegepast in recent opgeleverde projecten en op welke wijze deze architectonische, verantwoorde esthetische kwaliteit aan de gevel toevoegen. Onlangs hebben we ons standaard productassortiment uitgebreid met Premax+ en ++ en Kumax+ laagreliëfdorpels, hierover informeren wij u graag uitgebreid.

Bezoek onze inspiratieruimte!

Naast een breed assortiment aan standaardmaatvoeringen stemt Holonite gevel- en afbouwelementen af op de maatvoering van het project. Door de jaren heen hebben we de techniek op het gebied van het werken met composietsteen verfijnd en zijn er talloze nieuwe toepassingsmogelijkheden gecreëerd. Deze creaties hebben we voor u gebundeld in onze inspiratieruimte. Breng een bezoek aan deze ruimte en laat u inspireren, want met Holonite ligt maximale ontwerpvrijheid binnen handbereik.

Duurzame producten

De afgelopen jaren heeft Holonite een aantal flinke stappen gemaakt op het gebied van duurzaam ondernemen. Zo zijn alle Holonite-producten inmiddels Cradle to Cradle gecertificeerd. In het kader van duurzame productontwikkeling zijn een aantal weloverwogen keuzes gemaakt en dat heeft geresulteerd in laagreliëfdorpels die o.a. optimaal isoleren en tegelijkertijd vele malen lichter zijn doordat ze vervaardigd zijn uit minder en hernieuwbare grondstoffen. Inmiddels kunnen we ook Biobased producten op aanvraag produceren.

Premax+ laagreliëfdorpels

De Premax+ serie onderdorpels is samengesteld uit een vernieuwd mengsel. Het mengsel bestaande uit high-tech vulmiddelen verrijkt de dorpels met isolerende eigenschappen. Hiermee is deze nieuwe serie in vergelijking met de standaard Premax laagreliëfdorpels vele malen lichter. Het uiteindelijke resultaat komt neer op ongeveer 40% gewichtsbesparing per dorpel.  Andere voordelen die deze productoptimalisatie met zich meebrengt zijn een snelle en eenvoudige montage en een verbeterde krasbestendigheid.

Premax++ laagreliëfdorpels

De Premax++ serie onderdorpels bestaat uit een reeks dorpels die lichter zijn en beschikken over een zeer gunstige isolatiewaarde. In basis hebben de Premax++ dorpels al een optimale isolatiewaarde, door de samenstelling van het mengsel, maar het hoogwaardige isolatiemateriaal waarmee de ++ dorpels gevuld zijn maakt de dorpels extreem goed isolerend en tegelijkertijd extra licht. Met een gewichtsbesparing van 60% per dorpel en de buitengewone isolerende eigenschappen zijn de dorpels geschikt voor hoog isolerende toepassingen en Passiefhuis-toepassingen.