Gepubliceerd op: 11 januari 2018

Holonite op Gevel 2018!

Van 23 t/m 25 januari is Holonite weer te vinden op de vakbeurs Gevel 2018 in Ahoy! Op stand C018 exposeert Holonite met duurzame producten die Cradle to Cradle gecertificeerd zijn. U bent van harte welkom om onze innovaties te bekijken onder het genot van een kopje koffie of thee.

Inspiratiewand

Ter inspiratie vindt u op onze stand C018 een showwand met divers monstermateriaal van gevel- & afbouwelementen tot aan dorpels in verschillende kleuren en texturen. U kunt  hier o.a. geïsoleerde gevelplinten, kitloze muurafdekkers en spekbanden van dichtbij bekijken. Stuk voor stuk producten met een hoogstaande kwaliteit die iedere gevel van karakter voorzien. Deze producten kunt u tijdens de beurs ook vasthouden en voelen. Een ware beleving want doorgaans zijn de producten verwerkt in een totaaloplossing, maar op de beurs zijn ze juist als individuele producten in de spotlights tentoongesteld.

Bijzondere maatwerkelementen – grenzen verleggen met maatwerk

Naast ons brede standaard assortiment producten informeren wij u ook graag over onze mogelijkheden met maatwerk. Inmiddels hebben wij keer op keer onze grenzen verlegd en onze expertise verfijnd met het creëren van eigentijdse gevelelementen.
Als u uw project een eigen identiteit wilt geven, kiest u voor maatwerk. Wij zijn hierbij graag uw partner en meedenker met een adviserende rol in het project. Aan de hand van foto’s van onze referentieprojecten kunnen wij u concreet voorbeelden laten zien van unieke maatwerkprojecten die we gerealiseerd hebben. Ook kunt u op onze stand een bijzonder maatwerkelement van dichtbij bekijken wat we onlangs hebben geproduceerd voor een renovatieproject met zeer gedateerde gevels.

Tot snel op onze stand C018!