Gepubliceerd op: 23 mei 2022

Kennis maken met…

Wellicht heeft u hem al ontmoet onze (nieuwe) collega ‘Emile van de Worp’. Sinds 1 april jl. versterkt hij ons team in de functie van Accountmanager Industrie! Onderstaand stelt hij zich graag in het kort aan u voor.

Mijn naam is Emile van de Worp, 43 jaar jong. Met veel plezier woon ik samen met mijn vrouw en 2 kinderen in IJsselstein (Utrecht).

De afgelopen 16 jaar ben ik binnen Isero- technische groothandel, in diverse functies, werkzaam geweest. Isero is leverancier op het gebied van hang en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Holonite is voor mij een bekende toeleverancier binnen o.a. de timmer/kozijnindustrie. Met regelmaat bezocht ik, vanuit mijn voorgaande functie, diverse timmerfabrikanten. Dat was voornamelijk in de regio Utrecht. Het bedrijf Holonite spreekt mij enorm aan omdat het zowel als bedrijf maar ook als werkgever veel aandacht besteed aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Holonite heeft de ambitie om zich op dit gebied te blijven ontwikkelen en verbeteren. Duurzaamheid is de rode draad in hun bedrijfsvoering.
Het meedenken, het ondersteunen en het samenwerken met de klant; dat zijn factoren die mij binnen deze nieuwe rol als Accountmanager enorm aanspreken. Kortom een prachtige nieuwe uitdaging en wie weet tref ik u op korte termijn voor een zakelijk gesprek.