Contact

Nieuws Vanaf nu is er alleen nog maar de toekomst..

Gepubliceerd op: 24 november 2014

Vanaf nu is er alleen nog maar de toekomst..

Met Kumax+ laagreliëfdorpels bent u er klaar voor: vernieuwd design, lichter en isolerend

Kumax laagreliëfdorpels zijn aangepast aan de eisen en wensen van vandaag de dag. De serie dorpels is uitgevoerd in een compleet vernieuwd design en vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen in de vorm van een lichtgewicht mengsel.
Het resultaat van deze productoptimalisatie is een lichtere dorpel gewichtsbesparing van ongeveer 50 tot 60% en een dorpel met isolerende eigenschappen. U monteert de dorpel op een snelle en eenvoudige wijze en ervaart tegelijkertijd het gemak van een verbeterde breuksterkte en krasbestendigheid. Het design van de dorpel oogt strak en sluit dankzij de verhoogde neut perfect aan op de stijl.

Alle voordelen op een rij:

  • 50 tot 60% gewichtsbesparing
  • Verbeterde breuksterkte
  • Verbeterde krasbestendigheid
  • Perfecte aansluiting neut ten positie van kozijnstijl

De complete afwerking rondom het kunststof kozijn

Kumax laagreliëfdorpels vormen een prefab dorpelsysteem dat monteerbaar is onder kunststof kozijnen. Het assortiment dorpels, exact passend onder binnen- en buitendraaiende deuren kent een grote diversiteit aan maatvoeringen geënt op verschillende kunststofprofieluitvoeringen.
Kortom, een esthetische oplossing die tegelijkertijd functioneel is, besparingen oplevert in exploitatiekosten en niet te vergeten faalkosten aanzienlijk verminderd. Dankzij het samenbrengen van verschillende specialismes kunnen Kumax dorpels en alle afdichtingen aangeboden worden als totaalpakket van advies en product. De dorpels kunnen op specificatie geleverd worden inclusief afdichtingsmanchetten.

Kumax®-dorpels zijn vervaardigd uit composietsteen en daardoor koudebrugonderbrekend.
Een waterdichte en onderhoudsarme oplossing met een stijlvolle uitstraling. De afgelopen jaren is Kumax® veelvuldig toegepast en dat heeft geresulteerd in een aantal noemenswaardige projecten binnen de kunststofbranche.