Contact

Muurafdekkers

Muurafdekkers

Een muurafdekker heeft als functie om de bovenkant van een muur te beschermen tegen weersinvloeden. De muurafdekkers van Holonite zijn vervaardigd uit een hoogwaardig composiet mengsel. Hiermee zijn ze waterdicht en vorst- en alkalibestendig en beschikken ze over vele gunstige producteigenschappen. Holonite biedt verschillende typen muurafdekkers, zoals Wall-Cover, Top-Down en kitloze muurafdekkers.

Wall-Cover muurafdekkers

De Holonite Wall-Cover muurafdekker is afwaterend aan twee zijden. De muurafdekker kan symmetrisch worden gebruikt.

Top-Down muurafdekkers

De Holonite Top-Down muurafdekker is afwaterend naar één zijde. Dit type is ontworpen voor toepassing in galerijen en op balkons omdat het water, via de afwaterende zijde, weg te leiden is van de galerij/balkonzijde.

Kitloze muurafdekkers

Onderhoudsgevoelige (kit)voegen behoren tot het verleden met de kitloze muurafdekker van Holonite. Deze muurafdekker biedt de oplossing voor problemen met afdichtingsvoegen tussen verschillende muurafdekelementen, doordat het gebruik van dilatatiekit bij montage overbodig is. De kitloze muurafdekker heeft een afwatering richting beide zijden en dankzij het slimme gootje wordt ook het water tussen de elementen eenvoudig afgevoerd.

Productoverzicht

Documentatie downloaden

Heeft u richtlijnen nodig voor het correct be- en verwerken/monteren van onze producten? Bekijk dan onze downloads.

Bekijk de documentatie

Download het bestelformulier

Producten bestellen? Dat kan verstuur ons uw bestelling en wij contacten u zo snel mogelijk.

Bestelwijze Gevel- & afbouw elementen