Contact

Plinten

Plinten

Plinten beschermen de onderkant van een wand en zorgen voor een nette afwerking tussen de vloer en de muur. Dankzij de vele kleuren & texturen zijn Holonite plinten goed passend in ieder interieur.

Plinten in verschillende kleuren en maten

Plinten van Holonite zijn onder andere verkrijgbaar in de kleur wit, antraciet en in verschillende tinten grijs. Met een maximale dikte van 15 millimeter zijn de plinten eenvoudig bewerkbaar en kunnen ze op maat worden gezaagd. Tevens zijn ze beschikbaar in verschillende breedtematen. Een brede plint heeft een luxueuze uitstraling en een smallere plint oogt stoerder.

Voordeel composiet plinten

Holonite plinten zijn opgebouwd uit een hoogwaardig composiet mengsel. De samenstelling van composietsteen als materiaal en een periodieke reiniging, zoals voorgeschreven in ons onderhoudsvoorschrift voorkomt dat vuil zich kan hechten. Plinten van Holonite zijn zeer eenvoudig te bewerken door middel van een steenboor en -zaag. Holonite verstrekt verwerkingsvoorschriften en bewerkingsadvies om producten op de juiste wijze toe te passen en te verwerken.

Productoverzicht

Documentatie downloaden

Heeft u richtlijnen nodig voor het correct be- en verwerken/monteren van onze producten? Bekijk dan onze downloads.

Bekijk de documentatie

Download het bestelformulier

Producten bestellen? Dat kan verstuur ons uw bestelling en wij contacten u zo snel mogelijk.

Bestelwijze Gevel- & afbouw elementen