Contact

Ons product Werkwijze

Van architect tot aannemer,

van woningbouwcoöperatie tot particulier

Holonite bedient de Nederlandse, Belgische, Engelse en Duitse nieuwbouw- en renovatiemarkt met gevel- en afbouwelementen van architect tot aannemer en van woningbouwcoöperatie tot indirect de particulier. Met de productgroep laagreliëfdorpels richt Holonite zich grotendeels op timmerfabrieken binnen de kozijnindustrie. Alle Holonite producten worden op aanvraag geproduceerd in verband met het uitgebreide assortiment aan maatvoeringen.

Naast deze business-to-business georiënteerde werkwijze zijn diverse standaard Holonite producten uit voorraad (en op aanvraag) leverbaar via onderstaande professionele bouwmaterialenhandelaren:

Holonite richt zich indirect op de particuliere markt. Met een ruime voorraad aan standaardproducten bedient Holonite de particuliere markt via de professionele bouwmaterialenhandel. Naast standaardproducten kunnen via dit kanaal ook maatwerkproducten worden aangevraagd.

holonite-werkwijze

Het totaalpakket

Holonite beschikt over kennis en kunde om, indien gewenst, de werkvoorbereiding professioneel te verzorgen en denkt hierin mee met de vraag van de klant. Daarnaast verricht Holonite standaard en op specificatie verschillende bewerkingen aan het product zoals: het aanbrengen van uitsparingen. Holonite producten zijn ook eigenhandig zeer eenvoudig te bewerken. We adviseren hierover op verzoek, om handelingen als: zagen, boren en schuren op een veilige en verantwoorde manier uit te voeren. Bovendien informeren we over de juiste verwerking van het product door middel van de productspecifieke verwerkingsvoorschriften met verwerkingsproducten zoals: lijm, primer en ontvetter onder private label. Holonite producten worden (franco) geleverd naast de vrachtwagen op de bouwplaats of indien gewenst af fabriek. Als de producten geleverd zijn, biedt Holonite alle kennis en ervaring op het gebied van montage. Wij verzorgen diverse montagevoorschriften, geven advies op locatie of brengen u in contact met een ervaren montagebedrijf.  Service betekent bij ons het aanbieden van een totaalpakket waarmee de klant van advies tot montage volledig is ontzorgd.

Kwaliteit & innovatie

Holonite innoveert in de nieuwbouw- en renovatiemarkt. Zowel op eigen initiatief als op vraag vanuit de markt. Sinds 1996 beschikken we over het ISO-9001 certificaat. Als basis hiervoor geldt het in toenemende mate verbeteren van de kwaliteit van Holonite producten.

Maximale ontwerpvrijheid

Dankzij een voortdurende verfijning van de techniek op het gebied van het werken met composietsteen heeft Holonite door de jaren heen al talloze nieuwe toepassingsmogelijkheden gecreëerd. Zowel binnen de bouw als in de publieke ruimte zijn daarmee verschillende trends gezet. Composietsteen van Holonite kent bijna onbeperkte toepassingsmogelijkheden en daarmee ligt maximale ontwerpvrijheid voor iedereen binnen handbereik.