Contact

Gevel & Afbouw Bestelwijze

Gevel- & Afbouw producten bestellen

Bent u een zakelijke klant en wilt u producten bestellen die onder de categorie Gevel- & afbouw vallen, dan kunt u dit onder andere doen via het bestelformulier op de achterkant van onze prijslijst Gevel- & afbouwelementen. Als u niet in het bezit bent van deze prijslijst vraagt u deze aan via bouw@holonite.nl. Het bestelformulier Gevel- & afbouw is ook onderstaand te downloaden.

Bestelformulier: Gevel- & afbouwelementen

Wij nemen bij voorkeur telefonische opdrachten niet in behandeling. Gelieve hier rekening mee te houden.

Prijzen

Alle prijzen vermeld in de prijslijst Gevel- & afbouwelementen zijn gebaseerd op het standaard productassortiment. Alle prijzen zijn in euro’s, exclusief BTW, en zijn gebaseerd op franco leveringen, gelost naast de vrachtwagen, binnen Nederland m.u.v. de Waddeneilanden. Bij leveringen in het buitenland worden vrachtkosten berekend. Prijswijzigingen voorbehouden als gevolg van stijgende grondstofprijzen. Druk- of zetfouten ook voorbehouden.

Holonite gaat bij de prijsbepaling ervan uit dat bestellingen eenduidig en duidelijk (indien nodig voorzien van duidelijke tekeningen) worden aangeleverd. Holonite is niet aansprakelijk voor fouten door onduidelijke of achteraf gebleken onvolledige bestellingen. Indien nodig bestaat de mogelijkheid dat Holonite de werkvoorbereiding verzorgt, voor zover het gaat om Holonite producten.

Orderbevestiging

U ontvangt van iedere bestelling binnen 2 werkdagen een orderbevestiging voorzien van de verwachte leverweek. Wij vragen u vriendelijk deze orderbevestiging goed te controleren. Bij verwerking worden de orders direct in het productiesysteem opgenomen, waardoor wijzigingen gevolgen kunnen hebben voor o.a. de levertermijn.

Raadpleeg onze aanvullende voorwaarden voor overige bestelinformatie

Raadpleeg de aanvullende voorwaarden Gevel- en afbouwelementen als u informatie zoekt over het annuleren en wijzigen van een bestelling, de leveringsvoorwaarden en levertijd, ordertoeslagen, garanties en toleranties. Deze zijn te vinden in onze prijslijst Gevel- & afbouwelementen en hier te downloaden.

Aanvullende voorwaarden: Gevel- & afbouwelementen