Contact

Over ons

Welkom bij Holonite

Sinds 1969 is Holonite dé naam op het gebied van composietsteen in Nederland. Als producent en distributeur van o.a. dorpels, vensterbanken, raamdorpels en muurafdekkers vervaardigd uit composietsteen heeft Holonite, binnen de bouw, met haar gevel- en afbouwproducten en, binnen de kozijnindustrie, met haar diverse dorpelsystemen een leidende positie verworven. Naast composietstenen dorpelsystemen bieden wij ook vezelversterkte composiet dorpelsystemen aan.

Holonite bedient met haar gevel- en afbouwproducten voornamelijk de Nederlandse, Belgische en Duitse nieuwbouw- en renovatiemarkt. Dit met standaard en op maat gemaakte producten, van architect tot aannemer en van woningbouwcoöperatie tot indirect de particulier via een selectie bouwmaterialenhandelaren. Met de productgroep laagreliëfdorpels richt Holonite zich op de kozijnindustrie (hout, aluminium en kunststof).

Grenzen verleggen met maatwerk

Door de jarenlange ervaring als producent van standaard en op maat gemaakte gevel- en afbouwelementen hebben wij binnen Holonite de nodige kennis opgebouwd om u, indien gewenst, te voorzien van een passend advies omtrent uw project. Wij denken dan ook graag met u mee. Keer op keer verleggen wij onze grenzen en verfijnen onze
expertise door het op maat creëren van eigentijdse gevelelementen en daarmee voorzien we elk gebouw, in samenwerking met onze doelgroepen, van een eigen identiteit.

Holonite is naast producent van standaard bouwelementen voor de reguliere bouw steeds vaker een partner en een meedenker met een adviserende rol in het project. Keer op keer verleggen wij onze grenzen en verfijnen onze expertise door het op maat creëren van eigentijdse gevelelementen en daarmee voorzien we elk gebouw, in samenwerking met onze doelgroepen, van een eigen identiteit.

Maatwerk  

Duurzame producten

Holonite producten zijn duurzaam en Cradle to Cradle gecertificeerd. Op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft Holonite de ambitie om zich blijven te ontwikkelen en verbeteren. Duurzaamheid is hierbij de rode draad die permanent verankerd is in onze organisatie.

Duurzame producten