Contact

Maatwerk productie

Maatwerk Holonite gevel- en afbouwelementen

Door de jarenlange ervaring als producent van standaard en op maat gemaakte gevel- en afbouwelementen voor de reguliere bouw, hebben wij binnen Holonite de nodige kennis opgebouwd om u, indien gewenst, te voorzien van een passend advies omtrent uw project. Wij denken dan ook graag met u mee. Keer op keer verleggen wij onze grenzen en verfijnen onze
expertise door het op maat creëren van eigentijdse gevel- en afbouwelementen. Daarmee voorzien we elk gebouw, in samenwerking met onze doelgroepen, van een eigen identiteit.
De mogelijkheden wat betreft het vervaardigen van Holonite maatwerken, binnen de gevel- en afbouwelementen, zijn zeer uiteenlopend.

Het op maat creëren van een gevel- en afbouwelementen houdt in dat wij aan de hand van uw wensen kijken naar welke mogelijkheden wij voor u beschikbaar hebben.
Het kan zijn dat er daadwerkelijk een mal op maat voor uw specifieke product gefabriceerd moet worden echter kan het ook zijn dat er al een kant-en-klare oplossing voor u klaar ligt, wat mogelijk efficiënter is.
Project DOK1620 is een prachtig voorbeeld van een Holonite-geveloplossingen.(link)

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem contact met ons op