Contact

Traptreden

Traptreden

Composietstenen traptreden Holonite

Met traptreden van Holonite kan een bestaande trap eenvoudig opnieuw worden bekleed of een nieuwe trap helemaal naar wens worden gemaakt. Holonite biedt maatwerk, ook als het gaat om traptreden. Een goedafgewerkte trap zorgt voor een mooie entree van uw huis of bedrijfspand.

Traptreden van Holonite

Holonite heeft een uitgebreid assortiment traptreden. Traptreden zijn verkrijgbaar in een standaard uitvoering, maar het is ook mogelijk om ze op maat te laten maken. Ze zijn geschikt voor het opnieuw bekleden van bestaande trappen of om een nieuwe trap een bijzondere uitstraling te geven. Holonite voorziet traptreden op aanvraag van een aantal opties, zoals meegegoten antislipstroken en schrobranden. De antislipstroken geven een traptredemeer grip. Schrobranden zijn opstaande randen aan weerszijden van de treden. Ze vormen een onderdeel van de aansluiting van de trap tegen de binnenmuur en zorgen ervoor dat vocht en vuil niet langs de zijkanten van de trap naar beneden loopt.

Traptreden kunnen in verschillende kleuren, maatvoeringen en afwerkingen geleverd worden. Daarnaast zijn traptreden geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Voordelen composietstenen traptreden

Traptreden zijn opgebouwd uit een hoogwaardig composiet mengsel. De samenstelling van composietsteen als materiaal en een periodieke reiniging, zoals voorgeschreven in ons onderhoudsvoorschrift voorkomen dat vuil en groene aanslag zich kunnen hechten. Dit maakt onze traptreden zeer onderhoudsvriendelijk en eenvoudig in gebruik.

Productoverzicht

Documentatie downloaden

Heeft u richtlijnen nodig voor het correct be- en verwerken/monteren van onze producten? Bekijk dan onze downloads.

Bekijk de documentatie

Download het bestelformulier

Producten bestellen? Dat kan verstuur ons uw bestelling en wij contacten u zo snel mogelijk.

Bestelwijze Gevel- & afbouw elementen