Contact

Ons product Bestelwijze

Voor zakelijke relaties

Vaste relaties

Welke producten wilt u bestellen? Alle Holonite producten zijn ondergebracht in drie categorieën: Gevel- & afbouw elementen, Kozijnindustrie elementen en Maatwerk elementen. Voor alle categorieën geldt een andere bestelwijze met bijbehorende voorwaarden wanneer u tot bestelling overgaat.


Bestelwijze 1

Gevel- & afbouw elementen

Meer over bestelwijze  
Bestelwijze 2

Kozijnindustrie elementen

Meer over bestelwijze  
Bestelwijze 3

Maatwerk elementen

Meer over bestelwijze  

Nieuwe relaties

Aan nieuwe relaties kunnen we helaas niet rechtstreeks leveren of offeren. Wij verwijzen u door naar dezelfde bestelwijze die we voor particulieren hanteren.

Voor particulieren

Bestellen

Helaas kunnen wij aan particulieren niet rechtstreeks leveren of offreren. Als fabrikant leveren wij hoofdzakelijk aan ons vaste klantennetwerk bestaande uit de grotere aannemers en de professionele bouwmaterialenhandelaren. Daarom verwijzen wij u graag door naar één van onze partners.

 

Via onze partners

Uit voorraad leverbaar

De professionele bouwmaterialenhandel heeft vaak een voorraad aan dorpels beschikbaar ook voor maatwerk kunt u hier terecht. Deze dorpels zijn standaard voorzien van beschermfolie. Voor informatie over maatvoeringen neemt u contact op met één van bovenstaande partners.