Contact

Kozijnindustrie Bestelwijze

Kozijnindustrie producten bestellen

In de prijslijsten Premax laagreliëfdorpels, Kumax laagreliëfdorpels en Trimax dorpels ziet u welke producten zijn onderverdeeld in deze categorie. U kunt dit ook bekijken onder het menu Kozijnindustrie. Prijslijsten kunnen worden aangevraagd via industrie@holonite.nl. Bent u een zakelijke klant en wilt u producten bestellen die onder de categorie Kozijnindustrie vallen, dan kunt u dit onder andere doen via onderstaande bestelformulieren.

Bestelformulier: Premax laagreliëfdorpels Bestelformulier: Trimax dorpels

Als u niet in het bezit bent van de prijslijsten Premax laagreliëfdorpels, Kumax  laagreliëfdorpels en Trimax dorpels dan kunt u deze aanvragen via industrie@holonite.nl.

Prijzen

Alle prijzen vermeld in de prijslijsten Premax laagreliëfdorpels, Kumax laagreliëfdorpels en Trimax dorpels zijn gebaseerd op het standaard productassortiment. Alle prijzen zijn in euro’s, exclusief BTW, en zijn gebaseerd op franco leveringen, gelost naast de vrachtwagen, binnen Nederland m.u.v. de Waddeneilanden. Bij leveringen in het buitenland worden vrachtkosten berekend. Prijswijzigingen voorbehouden als gevolg van stijgende grondstofprijzen. Druk- of zetfouten ook voorbehouden.

Holonite gaat bij de prijsbepaling ervan uit dat bestellingen eenduidig en duidelijk (indien nodig voorzien van duidelijke tekeningen) worden aangeleverd. Holonite is niet aansprakelijk voor fouten door onduidelijke of achteraf gebleken onvolledige bestellingen. Indien nodig bestaat de mogelijkheid dat Holonite de werkvoorbereiding verzorgt, voor zover het gaat om Holonite producten.

Orderbevestiging

U ontvangt van iedere bestelling binnen 2 werkdagen een orderbevestiging voorzien van de verwachte leverweek. Wij vragen u vriendelijk deze orderbevestiging goed te controleren. De orders worden bij verwerking direct in het productiesysteem opgenomen, waardoor wijzigingen gevolgen kunnen hebben voor o.a. de levertermijn.

Raadpleeg onze aanvullende voorwaarden voor overige bestelinformatie

Raadpleeg de aanvullende voorwaarden Kozijnindustrie als u informatie zoekt over het annuleren en wijzigen van een bestelling, de leveringsvoorwaarden en levertijd, ordertoeslagen, garanties en toleranties. Deze zijn te vinden in onze prijslijsten Premax laagreliëfdorpels, Kumax laagreliëfdorpels en Trimax dorpels en onderstaand te downloaden.

Aanvullende voorwaarden: Kozijnindustrie