Contact

Nieuws Buitendeurdorpels

Gepubliceerd op: 11 mei 2021

Buitendeurdorpels

Uitgelicht: Holonite buitendorpels!

“Holonite heeft voor elk kozijn een bijpassende buitendeurdorpel beschikbaar”

Holonite beschikt over een breed assortiment buitendeurdorpels onderverdeeld in twee categorieën: traditionele buitendeurdorpels en Renomax renovatiedorpels. Door de variëteit in maatvoeringen voor verschillende kozijnen is er voor ieder kozijn wel een passende dorpel te vinden.
Buitendeurdorpels zijn niet alleen bestand tegen allerlei weersomstandigheden, maar dragen ook bij aan een optimale overgang van temperatuurverschillen tussen de binnen- en buitenzijde van het gebouw. Bovendien zorgen ze voor een goede afwatering. Een buitendeurdorpel gecombineerd met neuten en manchetten voorkomt dat vocht in de kozijnstijlen kan trekken. Hiermee worden houtrot en andere tocht- en vochtklachten voorkomen.
De buitendeurdorpels kunnen in verschillende kleuren, maatvoeringen en afwerkingen geleverd worden.
Wil je meer over onze buitendeurdorpels weten? Neem dan telefonisch contact met ons op!

Traditionele buitendeurdorpels
Traditionele buitendeurdorpels kunnen worden toegepast onder kozijnen van hout, kunststof of aluminium. De dorpels zijn beschikbaar in verschillende kleuren en texturen.
De composiet dorpels van Holonite zijn uitermate geschikt voor buitentoepassingen. De dorpels zijn onder andere waterdicht, onderhoudsarm en vorst- en alkalibestendig.
Door de variëteit in maatvoeringen is er voor ieder kozijn wel een passende buitendorpel te vinden.

Renomax renovatiedorpels
Renomax® renovatiedorpels zijn geschikt voor bijna iedere deurmaat, kozijnprofiel en neuthoogte. De renovatiedorpels zijn toepasbaar op binnen- en buitendraaiende deuren en ook te gebruiken voor bredere kozijnen zoals bij terras-of tuindeuren.
De composiet dorpels van Holonite zijn uitermate geschikt voor buitentoepassingen. De dorpels zijn onder andere waterdicht, onderhoudsarm en vorst- en alkalibestendig.