Contact

Nieuws Vezelversterkte dorpel van Hollandse bodem onderweg naar uw project!

Gepubliceerd op: 21 december 2023

Vezelversterkte dorpel van Hollandse bodem onderweg naar uw project!

“Met trots kondigen wij u aan dat Holonite als eerste Nederlandse dorpelleverancier gaat starten met het produceren van glasvezel dorpelprofielen! Een prachtige productontwikkeling die wij samen met moederbedrijf Buva op zeer korte termijn gaan verwezenlijken.”

Afgelopen weken is er op de werkvloer veel werk verzet ter voorbereiding voor het plaatsen van een pultrusiemachine. Op dit moment ligt de focus op het instellen en testen van de machine, zodat wij op korte termijn ons huidige assortiment glasvezel dorpels voor een groot gedeelte zelfstandig kunnen produceren. En daar blijft het zeker niet bij! De pultrusiemachine maakt het namelijk mogelijk om medio 2024 een Holonite biobased dorpel op de markt te brengen. Tevens stelt het ons in staat om in te toekomst te gaan kijken of we ook voor derde partijen kunnen produceren. Binnen Holonite zijn wij er in ieder geval klaar voor! We kunnen dan ook niet wachten tot de eerste eigen productie glasvezel dorpelprofielen van Holonite in één van uw projecten wordt verwerkt.

Geïnteresseerd in meer informatie omtrent onze nieuwste ontwikkeling? Neem dan contact op met onze accountmanager Wilbert van Dijsseldonk
wvdijsseldonk@holonite.nl

+31(0)6-5362 8854

 

Tevens treft u onderstaand een interessant interview met Paul Konings (Directeur Holonite) en Patrick Zevenbergen (Verkoop Manager Holonite) omtrent deze aankondiging.

“Verdere verduurzaming van het houten kozijn” | Bron: Timmerfabrikant (editie 12 | 2023 | Jaargang 73) | Tekst en beeld: Kees de Vries

TIFA2312_HOLONITE (00000006)