Contact

Projecten Nieuwbouw Centrumplan Uden

Nieuwbouw Centrumplan Uden

In hartje Uden is een gloednieuw winkelcentrum opgeleverd: Centrumplan Hoek Promenade te Uden. BAM heeft in opdracht van projectontwikkelaar ProWinko dit 21 meter hoge complex gerealiseerd. Het Centrumplan omvat veel meer dan alleen de naam doet vermoeden, zo is het een functiemix van winkels, dienstverlening, parkeren en wonen. Het is ontworpen door Bonnemayer Architecten uit Uden. En Area Wonen is nauw betrokken geweest bij de realisatie van het project.

Het Centrumplan Hoek Promenade ligt aan de westzijde van het winkelcentrum. De private beleggers ProWinko en Active Interest verhuren de ruimte van het complex aan onder meer H&M en WE. Boven de winkels zijn 33 appartementen gebouwd en is er een parkeergarage voorzien met twee verdiepingen. De appartementen aan de zijde van de Pastoor Spieringsstraat hebben uitzicht op de kerk van de Sint Janstraat.

Holonite heeft in dit project bij kunnen dragen met standaard muurafdekkers en raamdorpels maar ook met speciaal voor dit project geproduceerde, gebogen muurafdekkers en raamdorpels. De maatwerk elementen sluiten exact aan op de vormen van het dynamische gebouw. Ook heeft Holonite het gebouw mogen voorzien van omkaderingen bij de lift en de trappenhuizen in de kleur Bruingrijs (23).