Contact

Projecten Project Steenbrugge: “Iedere woning is uniek in zijn soort!”

Project Steenbrugge: “Iedere woning is uniek in zijn soort!”

In 2016 zijn o.a. Bouwbedrijf Nikkels, Van Wijnen en van Norel Bouwgroep gestart met de bouw van project Steenbrugge, honderden woningen zijn hierbij al opgeleverd. Momenteel is fase 4 in uitvoering. Dit in de meest uiteenlopende woningtypes, van rijwoningen tot 2 onder 1 kapwoningen. I’M Architecten, Mulleners & Mulleners Architecten en Kristinsson Architecten hebben hier hun bijdrage aangeleverd.

Een prachtig en uniek project waar diverse Holonite gevel- en afbouwelementen zijn verwerkt. Onderstaand tonen wij u graag, in vogelvlucht, het project Steenbrugge. Het interview is mede dankzij de heer Martin Kleine Schaars van I’M Architecten tot stand gekomen.

Iedere woning is uniek in zijn soort! De zichtlijnen in de wijk worden bepaald door een paar prominent aanwezige woningen, die getypeerd worden door een speciale gevel. Zo tref je er o.a. een apothekerswoning, schoolgebouw en een coöperatie. Dit geeft het geheel een bijzonder en vooral gevarieerd beeld tussen de 600 woningen die het project op dit moment telt. De kaders van Holonite dragen zeker bij aan het totaalbeeld van dit project.

In dit project zijn er verschillende gevel- en afbouwelementen van Holonite verwerkt; zoals raamkaders, raamdorpels en muurafdekkers. Daarnaast bieden wij onze klant optioneel een totaalpakket aan. Naast begeleiding tijdens het proces omtrent het ontwikkelen en toepassen van onze producten, ontzorgen wij de aannemer middels montage.