Gepubliceerd op: 20 juli 2021

Mogen wij u voorstellen!

Mogen wij u voorstellen!
Kees Verweel | Manager industrie
“Adviseren en meedenken naar een mogelijke oplossing voor uw probleem, dat is wat mij bezig houdt!; aldus Kees”

Per 1 mei is onze buitendienst uitgebreid met Kees Verweel. Kees vervult de nieuwe functie van Manager Kozijnindustrie. Kees is zeker geen onbekende binnen deze branche. Zijn netwerk en jarenlange ervaring in vergelijkbare functies op managementniveau maken dat Kees weet waar hij over praat. Hij staat u dan ook graag te woord!

Kees is samen met onze directeur Paul Konings ook bestuurslid geweest van de C2C Bouwgroep. Kees heeft deze stichting destijds opgericht en groot gemaakt.

Doormiddel van zijn kennis en ervaring hoopt hij samen met zijn collega’s het marktaandeel van de kozijnindustrie verder uit te bouwen! Uiteraard kijkt Kees er enorm naar uit om samen met u als (potentiële) klant te kijken wat de mogelijkheden voor u zijn. Dit gaat veel verder dan enkel de verkoop van een dorpelsysteem. Adviseren en meedenken naar een mogelijke oplossing voor uw probleem, dat is wat Kees bezig houdt. Hij gaat dan ook graag met u het gesprek aan. Geïnteresseerd in een adviserend gesprek met Kees? Neem dan nu contact met ons op! Hij komt graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.