Contact

Nieuws Uitgelicht: Holonite gevelplinten!

Gepubliceerd op: 11 mei 2020

Uitgelicht: Holonite gevelplinten!

Gevelplinten van Holonite beschermen gebouwen tegen vocht en vuil. Het is een kwalitatief hoogwaardig product wat woningen en gebouwen zowel functioneel als esthetisch opwaardeert. Naast bescherming benadrukken gevelplinten de uniciteit van het gebouw en voorzien ze het van karakter en een luxueuze uitstraling.

Bij toepassing van buitengevelisolatie vormt de gevelplint de perfecte technische en esthetische afwerking van de voet van het gebouw. Holonite biedt zowel geïsoleerde- als ongeïsoleerde gevelplinten aan. De gevelplinten zijn in diverse maten leverbaar. Door de eenvoudige bewerkbaarheid van de 20 millimeter dikke panelen kunnen eventuele paselementen makkelijk op maat worden gezaagd. Gevelplinten van Holonite sluiten exact op elkaar aan en het voordeel hiervan is dat afkitten overbodig is.

De normen omtrent isolatie van woningen en gebouwen zijn de afgelopen jaren steeds strenger geworden. Naast buitengevelisolatie is extra bescherming van de voet van een gebouw noodzakelijk. Geïsoleerde gevelplinten bieden in deze situatie de oplossing. Ze zijn kant en klaar en eenvoudig te monteren. De gevelplinten van Holonite zijn zowel geschikt voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Geïsoleerde gevelplinten zijn voorzien van EPS of XPS isolatie. In overleg en indien technisch mogelijk kunnen andere isolatiematerialen worden toegepast.

Holonite gevelplinten bestaan uit een hoogwaardig composiet mengsel. De samenstelling van composietsteen als materiaal en een periodieke reiniging voorkomen dat vuil en groene aanslag zich kunnen hechten. Dit maakt de gevelplinten zeer onderhoudsarm. Holonite producten zijn waterdicht en vorst- en alkalibestendig. Een bijkomend voordeel is dat onze producten alle cradle to cradle gecertificeerd zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem telefonisch contact met ons op! tel: (+31) (0)166 – 601 300